آسانسورها عموماً تهویه مناسبی دارند که به واسطه سیستم تهویه ای این امکان برای آنها فراهم شده است. طبق کدهای استاندارد، دریچههایی که متصل به کانال تهویه هستند باید داخل کابین آسانسور تعبیه شوند. از طریق دریچه های تهویه است که امکان تبادل هوا با بالاترین کارایی فراهم میشود. اگرچه مدت استفاده از آسانسور برای یک فرد بسیار کوتاه است - عمدتاً فقط چند ثانیه طول میکشد که یک فرد از طبقهای به طبقه دیگر برود- کوچکترین اختلال در تهویه کابین آسانسور میتواند در همین چند ثانیه، آزار دهنده باشد.
پارامترهایی از جمله نرخ تهویه، تعداد افراد داخل کابین، ابعاد و اندازه کابین آسانسور، در انتخاب بهترین سیستم تهویه آسانسور نقش دارند. قطعاً آسانسورهای بزرگ تر با ظرفیت نفرات بیشتر باید تهویه قویتری داشته باشند.
یکی دیگر از گزینه های مهم درباره سیستم تهویه آسانسور، دریچهها و نحوه عملکرد آن، وجود فیلترهای تصفیه هوا است. فیلترها در مجرای ورودی هوا قرار میگیرند و به نوعی هوای تصفیه شده را وارد کابین آسانسور میکنند تا به گردش در آید. فیلترها بر اساس تکنولوژی های جدید طراحی شده اند و میتوانند ذرات آلاینده، گرد و غبار و هر آلودگی موجود در هوا را جذب کنند. به این ترتیب است که یک جریان هوای استاندارد در داخل کابین آسانسور را خواهیم داشت.
علاوه بر یک سیستم تهویه ای خوب برای آسانسور که هوا را جابجا میکند، اگر توجه کرده باشید با هر بار باز و بسته شدن درب آسانسور، حجم مشخصی از هوا وارد و خارج میشود. این کار تا حدی میتواند به تهویه داخل کابین کمک کند. تعبیه دریچه های تهویه داخل کابین باید طبق اصول انجام شود تا جنبه زیبایی شناسی کابین آسانسور را فراهم کند.