قوانین شهرداری برای نصب آسانسور

امروزه، با گسترش خانه های آپارتمانی چند طبقه و استفاده زیاد از آسانسور، بحث قانون شهرداری برای نصب آسانسور در اداره جات شهرداری مطرح است. سازمان شهرداری، برای امنیت بیشتر جان افراد و جلوگیری از وقوع هر گونه حوادث، قوانین و استاندارد هایی در نظر گرفته است که ساختمان می بایست دارای تمامی استاندارد های لازم برای نصب آسانسور باشد تا اجازه نصب از طرف شهرداری صادر شود. اگر بدون اجازه شهرداری، نصب آسانسور انجام شود، صاحب ملک مجبور به باز نمودن آسانسور و پرداخت هزینه های بسیار سنگین جهت جریمه است.

 

لیست قانون شهرداری برای نصب آسانسور
یکی از مهم ترین قوانین شهرداری برای نصب آسانسور، طراحی درست آسانسور در نقشه ساختمان است که بایستی مطابق مقررات ملی ساختمان مبحث 15  انجام شود . کارشناسانی، از طرف شهرداری این طراحی ها را چک میکنند و با در نظر گرفتن معیار هایی، اجازه را برای نصب آسانسور در ملک صادر می نمایند. البته در نظر داشته باشید که اگر محل نصب آسانسور در ساختمان شما دارای کوچک ترین نقص فنی باشد، می بایست برای آن اقدام نمایید تا بتوانید مقررات ملی ساختمان را رعایت نموده و از شهرداری مجوز دریافت کنید و برای انجام مراحل اداری دیگر نصب آسانسور اقدام نمایید.

یکی دیگر از بخش های مهم قانون شهرداری برای نصب آسانسور، بازرسی کامل آسانسور پس از نصب توسط شرکتهای بازرسی آسانسور  وابسته به اداره کل استاندارد در هر استان است و بایستی هر ساختمان  پس از نصب تاییدیه استاندارد دریافت کنند. زمانی که نصب آسانسور به طور کامل توسط مهندسان و افراد متخصص به پایان رسید، کارشناسانی از طرف شرکتهای بازرسی استاندارد به ساختمان شما اعزام می شوند و آسانسور را به طور کامل مورد بازرسی و بررسی قرار می دهند. آن ها با استفاده از چک لیست های استاندارد آسانسور را چک می کنند تا بتوانند از سلامت کامل تمامی اجزا و کیفیت کارکرد آن اطمینان کامل کسب کنند. اما اگر یک قطعه از آسانسور شما به خوبی کار نکند، مجوز برای آن صادر نمی شود و می بایست برای تعویض آن اقدام نمایید تا بتوانید مجوز را دریافت کنید.